За Нас

Образователен център ИНТЕРАКАДЕМИ отвори врати за вашия ученик през 2018 г.
Нашата цел е да предоставим качествени услуги в сферата на образованието и подготовката на вашето дете за училище. Занималнята ни е целогодишна и е за ученици от първи до четвърти клас. При нас детето ви ще получи необходимата подготовка от учебния материал за следващия ден  и ще изучава английски език от висококвалифицирани учители.  Нашите педагози са с  необходимия  опит , отношение и разбиране към децата.
Нашата мисия към вас - като родители вие да се чувствате сигурни и спокойни след като поверите вашия малчуган при нас.
За ваше улеснение предлагаме редица предимства, доказващи защо трябва да изберете нас. Системата за сигурност която сме осигурили – пропусквателен режим и постоянно видеонаблюдение, е начин да ни се доверите, че вашето дете ще е на сигурно място при нас.
Осигурено Ви е и паркиране до 5 минути, голям вътрешен двор, а ресторантът предлага широка панорамна тераса към главен булевард и разнообразие от храни и напитки. Локацията е повече от удобна, намираща се в центъра на София.
Образователния център е в близост до:

  • 32 СУ „Свети Климент Охридски“;
  • 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“;
  • 76 ОУ „Уилям Сароян”.

Занималнята ИНТЕРАКАДЕМИ се намира на партера в известната на повечето хора – сграда на КНСБ.  Работното време е в делничните дни от сутрин до вечер. Изберете нас и удобствата, които Ви предлагаме!